hardlopen je op de ee

News coming from WoWDigSite and news about the website

hardlopen je op de ee

Postby lasky1994 » Sun Feb 04, 2018 11:42 pm

Wat we dan nog Nike Air Max 90 Womens Black overhouden is willekeurige, intensieve oefening en magische workouts. De eerste winst kan groot zijn omdat het nieuw is, het is anders, en voor velen die het doen, hebben ze een schone lei in dit soort intensieve training. Maar net als de hardloper uit de jaren 40 die dagelijks willekeurige sprints van 100-400 m deed, hadden we uiteindelijk geen ruimte meer om zich in die richting aan te passen. We raken oud, stoppen met verbeteren of ons Nike Air Max 2017 Damen lichaam breekt.

Het Jogger-syndroom:

Maar hoe zit het met die "joggers" die er niet goed uitzien, wie je misschien in het park ziet. Je kent diegenen die misschien een paar pond hebben gekregen, maar toch hun 5 miledaily-run kunnen uitdrijven. Ik word vaak gewezen op deze mensen als bewijs dat hardlopen je op de een of andere manier dik maakt ...

De realiteit is dat het jogging-syndroom de andere kant van de medaille beschrijft. Het is Nike Air Max 1 Dame de persoon die wordt betrapt terwijl hij hetzelfde volume draait met dezelfde matige intensiteit, elke dag. Wanneer we deze eindeloze cyclus van dezelfde run of dezelfde training elke dag doen, krijgen we heel effici?nt dezelfde oefening of training te doen. Het duwt ons niet langer buiten de homeostase. We hebben het vastgespijkerd en het is een wandeling in het park.

Uiteraard hoeft niet elke run ons Adidas Gazelle Damen uit te dagen, omdat we moeten herstellen en vervolgens aanpassingen moeten aanbrengen, maar als we nooit onze norm uitdagen, zullen we ons niet aanpassen. Dus we krijgen echt een effici?nte manier om bijvoorbeeld elke dag 5 km hard te lopen met een snelheid van 8 minuten. Ons lichaam speelt in op de meest effici?nte manier om met dat tempo en de afstand te lopen, en dat is het dan ook. Onze "fitness" zal niet vooruitgaan, en die extra Adidas Zx Flux Dam 400 calorie?n die per dag worden verbrand, is misschien niet genoeg om een ??vetlaag te voorkomen. Dus voor mij is deze presentatie van de jogger als ongeschikt eenvoudig niet waar. Hij is voorbereid op wat hij voortdurend doet, jogt 5 mijl, maar niet veel anders. Maar als dat alles is waar hij om geeft, dan is dat prima denk ik, maar hij zou waarschijnlijk wat variatie moeten toevoegen.
User avatar
lasky1994
Survey Pro
 
Posts: 700
Joined: Wed Nov 15, 2017 3:51 am

Return to Dig Site News

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 39 guests