Adidas ZX Flux Goedkoop

News coming from WoWDigSite and news about the website

Adidas ZX Flux Goedkoop

Postby kjhsvs » Tue Feb 06, 2018 2:04 am

Image

Helpt je los te komen van het sombere winterweer en vaak gedempte sneaker colorways van het seizoen, adidas Originals geeft je een kleurtje aan je voeten met dit duo van hete roze sneakers. De dames Adidas ZX Flux Goedkoop en Tubular worden getrakteerd op de opvallende colorways, gepresenteerd in een tonaal, warm roze bovenwerk voor de originele constructies van elk model. Beide levendige roze sneakers arriveren nu bij geselecteerde Europese retailers en zouden de Verenigde Staten binnenkort moeten raken.

De Adidas ZX Flux Opruiming is al sinds de introductie van het debuut meer dan twee jaar geleden een aanwinst voor de drie streaks. Sindsdien is het silhouet op ware adidas-wijze omgetoverd tot ontelbare transformaties onder de afdruk van de Originals voor welk seizoen dan ook. Deze gedempte adidas ZX Flux ADV Verve is een exclusief voor dames, omdat de hielkooi is gedumpt voor een eenvoudige, versterkte overlay in synthetische vorm.

De Adidas ZX Flux Sale nl Plus "Core Black" zet het monumentale jaar van het Trefoil-merk voort met een eenvoudig maar verfijnd silhouet dat echt is geïnspireerd op hardlopen. Geïnspireerd door de Yeezy-lijn en met invloeden van Y-3-invloeden, bevat de adidas ZX Flux Plus een unieke snit rond de enkel met een zachte neopreenconstructie en klassieke, drie gestreepte branding op de hiel. Heeft Adidas voor het einde van het jaar meer 'blackout'-verrassingen? Deze zijn nu verkrijgbaar bij retailers zoals Extra Butter en genieten van een gedetailleerde kijk op de Adidas ZX Flux Plus "Core Black" hieronder.

adidas transformeert de altijd aanwezige ZX Flux voor de feestdagen met deze aankomende Adidas ZX Flux Nederland "Mystic Forest". Als lid van het 'Holiday Pack' van adidas Originals, ziet de afgeslankte versie van de ZX Flux er kaal uit, terwijl de iconische hielkooi wordt gesloopt voor een suede paneel en een nogal Qasa-achtig ondersteuningssysteem. Een gespikkelde marinebasis geeft de illusie van een Primeknit-bovendeel, terwijl alleen de juiste aanraking van rood gunstig blijkt te zijn.

De adidas XENO-technologie ziet er geweldig uit wanneer de lichten uit gaan, maar tot nu toe heeft geen van de kleurstellingen met het reflecterende materiaal dat kleuren verschuift, alles wat levendig is in direct licht gezien. Maar dat gaat veranderen, met deze nieuwste colorway voor de ZX Flux met een nieuwe draai aan de XENO-technologie. In plaats van een bovenstuk dat volledig uit het reflecterende materiaal is opgebouwd, zoals eerdere XENO-releases, is deze Adidas ZX Flux Online Kopen voorzien van een basis van textiel in een opvallende groen-naar-blauwe vervaging die vervolgens is bedekt met reflecterende zwarte banden. Waarmee je eindigt, is misschien wel de beste XENO-sneaker ooit. Je kunt ze nu bij bepaalde Adidas Originals-winkels, waaronder BAIT, vinden.
User avatar
kjhsvs
New Guy
 
Posts: 2
Joined: Tue Feb 06, 2018 2:01 am

Return to Dig Site News

Who is online

Users browsing this forum: download, Majestic-12 [Bot] and 45 guests

cron