The Ghost is een

News coming from WoWDigSite and news about the website

The Ghost is een

Postby sweet » Tue Feb 06, 2018 2:09 am

Als hardlopen jouw sport is en de natuur je tweede thuis is, kan trailrunning een interventie-waardige verslaving worden. New Balance bouwde voort op het succes en het platform van de Fresh Foam Zante met deze trailstamper door enkele enorme ruitvormige lugs toe te voegen die ongelijke rotsoppervlakken als een bankschroef kunnen vastgrijpen.

De Gobi heeft een steviger gevoel dan veel concurrenten, wat je helpt vol vertrouwen te lopen wanneer het pad vaag wordt en je benen draaien naar Jell-O. Er is hier echter niet veel extra stabiliteit, dus het is alleen goed voor hogere Adidas Superstar Femme bogen. Als u echter op de markt bent voor een loopsportschoen met een casual stijl, zult u het moeilijk hebben om iets zo goed gedaan te vinden voor minder dan $ 100.

De Brooks Ghost is al jaren een favoriet onder nieuwkomers en spreekt zelfs levenslange hardlopers aan Nike Free 5.0 Homme die de voorkeur geven aan betrouwbaarheid. Daarom heeft het zes Editor's Choice-prijzen gewonnen van Runner's World.

The Ghost is een typische eerste schoen voor hardlopers die een speciale loopwinkel bezoeken voor ganganalyse en leren dat ze gezegend zijn met hoge bogen. Deze lopers hebben geen echte stabiliteitsschoen nodig, maar ze kunnen baat hebben bij een over het algemeen stijvere schoen met een beetje mediale ondersteuning, omdat vermoeide spieren je vorm kunnen Nike Air Max 2017 Herren beschadigen en bij hogere kilometerstand tot blessures kunnen leiden.

Rookie of veteraan, iedereen zal de meer dan gemiddelde demping onder de voeten waarderen. Immers, wie zou niet profiteren van een beetje hulp op mijl 20?

Er wordt vaak gezegd dat hardlopen gratis is, je stapt gewoon de deur uit en gaat. Sorry dat ik het je zeg, maar dat klopt niet helemaal. Hoewel je misschien niet veel dure apparatuur of dure lidmaatschappen van sportscholen nodig hebt om aan de slag Nike Air Max 2016 Hombre te gaan, is een ding dat je zeker wilt hebben een paar fatsoenlijke hardloopschoenen.

Een goede schoen absorbeert de impact van je voeten die op de stoep slaan, helpt voorkomen dat je gewond raakt, beschermt je tegen blaren en zorgt uiteindelijk voor een aangenamere rit. Om nog maar te zwijgen over het helpen van het lijken. Of je nu op zoek bent naar iets lichtgewicht en snel of zacht en comfortabel en comfortabel, dit Nike Air Max Classic BW Uomo zijn enkele van de beste hardloopschoenen op de markt.
User avatar
sweet
Survey Pro
 
Posts: 1214
Joined: Mon Oct 30, 2017 4:52 am

Return to Dig Site News

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 33 guests