tegen de normen ingaan

News coming from WoWDigSite and news about the website

tegen de normen ingaan

Postby lasky1994 » Wed Feb 07, 2018 2:31 am

Het is niet onze schuld dat we uit vorm zijn, overgewicht, enz. Als Nike Air Max 90 Damen Grau de goeroe de schuld van onszelf naar iemand anders kan verplaatsen, krijgen ze een overhand. Er zijn veel voorbeelden van deze in de voedings- en bewegingsbranche. Op dit moment is de trend om onze obesitasepidemie de schuld te geven van de voedingssuggesties van de overheid een goed voorbeeld. Door de schuld naar buiten te verplaatsen, vertelt de goeroe mensen wat ze willen horen. Wie wil er tenslotte verantwoordelijk voor zijn?

6. Ga tegen de aanvaarde normen in

Bij het publiceren van wetenschappelijke Nike Air Max 2016 Dam tijdschriftartikelen is er een interessante trend. Telkens wanneer een nieuwe theorie wordt getest en een aantal positieve resultaten terugkeert, is er een zwerm van artikelen over de theorie die de nieuwe theorie proberen te onderbouwen en tegen de vorige norm ingaan. Na een tijdje keert het tij en als deze theorie eenmaal terrein wint, schakelt de trend over naar steeds meer kranten Adidas Superstar Womens Blue die het nieuwe idee proberen te weerleggen. Het gaat erom dat het de menselijke aard is om graag de eerste in een nieuwe trend te zijn. We gaan graag in tegen de aanvaarde normen. Mensen zullen dit benutten. Soms zijn de normen verkeerd, maar vaak zijn ze de normen voor een reden.

7. Het is een samenzwering

De vorige twee punten brengen ons bij deze. Als de goeroe's tegen de normen ingaan, moeten ze een reden opgeven waarom de normen verkeerd zijn. De eenvoudigste manier om dit vast te stellen is om een ??samenzwering te ontwikkelen. Mensen houden van samenzweringen. Een algemene tactiek Adidas Yeezy Boost 350 Femme is bijvoorbeeld om het overheidsdieet de schuld te geven of aanbevelingen uit te voeren en te zeggen dat ze worden gecontroleerd door farmaceutische, landbouwkundige of andere industrie?n.

8. Verberg je achter Wetenschap en complexiteit

Tijdens een recent gesprek ontmoette ik een gesprek met een vriend op de universiteit, die de slimme opmerking maakte dat Adidas Ultra Boost Dam als de coaches willekeurige wetenschappelijke termen invoegen om dingen uit te leggen, zelfs als ze helemaal fout waren, de lopers er enthousiaster aan begonnen te denken. Dat is een veel voorkomende reactie, we doen het allemaal. We associ?ren wetenschap en complexiteit met slim of correct zijn. Zoals ik al eerder zei ... mensen die je voor de gek houden, gaan van eenvoudig naar complex ... goede coaches vertalen complexe dingen naar eenvoudige, begrijpelijke idee?n.
User avatar
lasky1994
Survey Pro
 
Posts: 707
Joined: Wed Nov 15, 2017 3:51 am

Return to Dig Site News

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 29 guests