om uw voet op

News coming from WoWDigSite and news about the website

om uw voet op

Postby sweet » Wed Feb 07, 2018 2:44 am

Het resultaat is dat het niet alleen uw landing soepel maakt, maar ook een beter gevoel op de grond geeft. En een ander kenmerk van de Brook Addiction 12 is het lichtgewicht bovenwerk van mesh. Om deze reden is de schoen veel meer ademend dan de vorige versies. Bovendien zijn de overlays strategisch geplaatst om uw voet op zijn plaats te houden. Evenals, er zijn veel interne ondersteunende zadels op de middenvoet om uw voet beveiligd te houden.

Vooral deze crashpads dragen bij aan het dempingssysteem en de stabiliteitsfuncties Adidas Superstar Hombrevan de schoen. En anders dan de voorgangers van Brook, bewaart de Brooks-verslaving 12 opgestikte Nike Air Max 2015 Womens overlays. Belangrijk is dat deze overlay robuust is en de overpronator kan ondersteunen.

De nieuwe balans V3 heeft de neiging om iets bredere voeten te plaatsen dan voor zijn ruime voorvoet- en hielgebieden, terwijl hij ook uw voet effici?nt op zijn plaats vergrendelt. In vergelijking met andere schoenen uit de Leadville-serie heeft dit model een grotere maat. Vanwege zijn ene en een grotere omvang, zouden je brede voeten comfortabel rusten. Dus, de herenmaten lopen van 6 tot 15, beschikbaar in D- en B-breedte, terwijl er maten zijn van 4 en 12 voor de dames.

In termen van uw voetcomfort, zou u ge?nteresseerd zijn om te weten dat de schoen het N2 schuim voor een tussenzool gebruikt terwijl het REVlite schuim voor het grootste Nike Air Max Classic BW Mujer deel van de tussenzool wordt gebruikt, in het bijzonder langs de lengte van de schoen. Het gevolg is dat uw schoen de duurzaamheid en het reactievermogen aanzienlijk verbetert. Vooral draagt ??het bij aan de lichtheid van de schoen (293 g).

Vooral is er een medial post direct onder de voeten geplaatst om je te helpen bij het hardlopen. Evenals, voor de overpronator, zou deze die is gemaakt van schuim met hoge dichtheid grote niet-indringende en effectieve bogenondersteuning bieden. Bovendien helpt deze mediale post ook de neutrale hardloper omdat ze tijdens een run een vormafbraak zouden moeten krijgen.

Wat betreft de tractie van de schoen, de New Balance V3 belooft u betrouwbare en verbeterde tractie te bieden, zelfs op natte wegen.Adidas ZX 700 Womens In het bijzonder zijn de buitenzolen gemaakt van de Sticky Rubber-compound met vele tegenover Nike Air Max 1 Mujer elkaar gelegen nokken in de omtrek van de schoen. Wat deze multi-directionele uitsteeksels betreft, uw schoenen zijn in staat om stabiel op stevige trails te lopen omdat ze constant grip op het oppervlak kunnen hebben.
User avatar
sweet
Survey Pro
 
Posts: 1214
Joined: Mon Oct 30, 2017 4:52 am

Return to Dig Site News

Who is online

Users browsing this forum: download, Google [Bot] and 40 guests