van het overbruggen van de sneakerwereld m

News coming from WoWDigSite and news about the website

van het overbruggen van de sneakerwereld m

Postby melting » Wed Feb 07, 2018 11:57 pm

langdurig sneaker "free agency" met de Wizards-sterrenwacht die voornamelijk Nike en Air Jordans droeg, kondigde hij zijn terugkeer aan adidas aan met een nieuwe deal die hem niet alleen minder zal betalen als zijn vorige Adidas ZX Flux Femme deal met het Duitse sportkledingmerk, maar niet geen signature schoen. Met John Wall krijgt zijn eigen signature schoen niet, hij heeft een betere kans om Nike Air Max 90 Mujer meer een on-court merkambassadeur te zijn, met de niet-signature modellen van het merk Adidas Superstar Damen zoals de zeer geprezen serie en de indrukwekkende explosieve lijn. Bovendien Nike Air Max 2017 Mujer merkt SI op dat hij toestemming zal krijgen om samen te werken in schoeisel met Pharrell en Kanye West.

John Adidas Superstar Herren Wall's eerste run met adidas was forgettable omdat noch de J Wall 1 noch de J Wall 2 de aandacht van sneakerheads trok, en in 2018 zijn er gewoon te veel concurrerende atleten met hun eigen. Hij is eindelijk een cheque aan het verzamelen en zal niet gebonden zijn aan één schoen, wat het beste scenario is voor de 8-jarige veteraan die momenteel buitenspel staat. Marvel's volgende filmavontuur concentreert zich op King T'Challa aka Black Panther, de superheld die voor het eerst in het Marvel Universe werd gebracht in Captain America: Civil War. Die film komt op 16 februari Nike Air Max 90 Damen Pink uit, maar voordat er fans beginnen met het vullen van stoelen.

De Black Panther-franchise geeft een sneaker-samenwerking met Puma vrij met de hulp van BAIT, Adidas Superstar Damen Schwarz de onbetwiste kampioen van het overbruggen van de sneakerwereld met fictieve hero?sche iconen. All-Nike Air Max 1 Mujer black colorways van de Puma Tsugi Blaze Of Glory en de Mostro Mid-functie EVOknit-bovenwerk, BAIT-branding en Marvel's Black Panther-inlegzolen. Beide zijn zeer beperkt, omdat slechts 300 paren van de Tsugi en 100 van de Mostro openbaar worden gemaakt. Om deel te nemen aan een kans om te winnen, moet je deelnemen aan de online verloting van BAIT (vergeet niet om een ??account aan te maken) en ontvang je een bericht op zaterdag 10 februari. Als je een aankoop doet, krijg je een herdruk van de allereerste uitgave van het stripverhaal van Black Panther.

Nike's Special Forces-collectie Adidas NMD Femmewas relatief stil om te beginnen in 2018, na een zeer drukke 2017-campagne. Hoewel de formule van de sneaker primair in steen is gezet, schakelt de Swoosh Nike Air Huarache Mujer sommige dingen een beetje om, door middel van nieuwe riemen en een kleine Swoosh op de middenvoet Nike Air Max 2017 Femme op deze SF-AF1 Mid. Het lijkt erop dat de riem is gemaakt van hetzelfde materiaal als in het verleden, maar deze keer is versierd met een camouflagepatroon dat de militaire esthetiek bevordert die deel uitmaakt van de hele SF-collectie. Er is momenteel geen release-informatie beschikbaar, maar de offici?le afbeeldingen moeten sneller of later naar een release verwijzen.
User avatar
melting
Survey Pro
 
Posts: 605
Joined: Tue Jan 03, 2017 4:23 am

Return to Dig Site News

Who is online

Users browsing this forum: apple2000, dvdgett3 and 13 guests

cron