Dat is helemaal

News coming from WoWDigSite and news about the website

Dat is helemaal

Postby sweet » Fri Feb 09, 2018 4:50 am

"Het volgende niveau van iteratie zou een schoen kunnen zijn die daadwerkelijk informatie verzendt zonder dat Nike Air Max 1 Mens je hem aan een kabel of een NFC-lezer hoeft te koppelen, met behulp van 5G-technologie voor lage frequenties," zegt Voegele.

Technologie speelt een belangrijke rol in de nieuwe AM4-schoenen, van hoe ze zijn ontworpen tot hoe ze zijn vervaardigd. Al decennia lang begon een idee voor een schoen als een ontwerpopdracht of een schets op papier. Het ontwikkelteam zou dat in technische specificaties moeten veranderen, zoals een blauwdruk, zodat de fabriek het echte product zou kunnen maken. Er waren meestal meerdere voorbeelden van nodig om ervoor te zorgen dat het voltooide product overeenkwam met het oorspronkelijke idee en vaak moest het ontwerpteam in de fabriek zijn om problemen Nike Air Max Classic BW Donna op te lossen.

"Ik begon in 1995 en we zouden reizen om een ??ontwikkelingsreis te maken," zegt Carnes. "We zouden naar de fabriek gaan, daar een week Nike Air Max 90 Womens Grey of twee doorbrengen. Elke ontwerper moest reizen met een doos pennen en linialen, en als je een laptop meebracht, kwam dat waarschijnlijk omdat iemand er een had en je films of zo bekeken hebt. '

Dat is helemaal veranderd vanwege de opkomst eerste van computergestuurde redactie, en meer recent, krachtige 3D-software, wat de ontwerpers van het bedrijf gebruikten om de AM4-schoenen te maken. Tegenwoordig zijn ontwerp en productie geen afzonderlijke processen meer; ze gebeuren nu tegelijkertijd.

Coonrod werkt nauw samen met het productieteam van het bedrijf, aangezien wijzigingen die hij aanbrengt in een ontwerp van invloed kunnen zijn op de gehele productie die is ingesteld Nike Air Zoom Pegasus 33 Homme bij Speedfactory. In samenwerking met Siemens, gespecialiseerd in digitalisering en automatisering, heeft Adidas een complete digitale replica van de fabriek Nike Air Pegasus 83 Womens gemaakt voor elke machine. Hiermee kan Adidas productieruns simuleren zodat het nauwkeurig kan schatten hoeveel schoenen het kan produceren en de opstelling kan optimaliseren.

"We kunnen echt nauwkeurige digitale modellen [van schoenen] bouwen op een manier die we niet eerder hadden, waardoor we in staat zijn om dingen als theoretisch testen te doen die het zachte product in het verleden niet echt heeft uitgeleend", zegt Coonrod. (Adidas heeft zijn eigen 3D-software ontwikkeld, terwijl Nike werkt aan Nova, het visualisatieplatform gemaakt door filmstudio Dreamworks.)
User avatar
sweet
Survey Pro
 
Posts: 1214
Joined: Mon Oct 30, 2017 4:52 am

Re: Dat is helemaal

Postby bernice825 » Fri Feb 09, 2018 5:00 am

pretty interesting, thanks a lot)
User avatar
bernice825
New Guy
 
Posts: 7
Joined: Thu Feb 08, 2018 11:58 am
Location: Woonsocket


Return to Dig Site News

Who is online

Users browsing this forum: download and 54 guests

cron