haar juiste kuitspier te pakken

News coming from WoWDigSite and news about the website

haar juiste kuitspier te pakken

Postby xiaoxiangyu » Tue Mar 06, 2018 1:13 am

Hall speelt tegen de menigte terwijl ze door Wellsley rennen. Interessant. Hij hield zijn hand tegen zijn oor, gaf de www.cafetuscano.co.uk menigte een aanmoediging. Hij moet zich best goed voelen in sub-2: 04 tempo ...

Kim Smith op 25 km, en het tempo is iets langzamer. 17:04 voor de laatste 5 km, na een 17:02 van 15 km tot 20 km. Die kleine afname heeft het achtervolgingspakket een klein stukje dichterbij laten komen. Het is nu 46 seconden, dus het gaat naar beneden, maar nog niets dramatisch. Vorig jaar was er deze keer een voorsprong van 58 seconden en die kwam ten val, maar het was toen een andere race. De achtervolgende groep is groot, maar omvat niet Kara Goucher, die het achtervolgingspakket heeft afgezet.

De achtervolgende groep is ook in het zicht van Smith, de lange rechte wegen helpen de kopgroep niet, en dus zal die groep gewoon naar Smith kijken, die kloof dichten en bij haar komen wonen, waarschijnlijk als we bij de Newton Hills aankomen.

Mannen halverwege, Nike Air Presto Femme en het is 1:01:54, en dus is het tempo vertraagd, maar niet zozeer. Hall is nog steeds de agressor, hij is aan het front en kijkt achter zich aan alsof hij de groep aanspoort. De groep is nog Nike Air Max 90 Femme steeds groot, in dit tempo (het is bijna een minuut sneller dan Londen gisteren).

Kim Smith is gestopt. Een verwonding aan het rechterbeen! En de titelverdediger Erkesso is afgevallen, het klinkt als - geen splitsingen op 15 of 20 km. Kim Smith leek haar juiste kuitspier te pakken en lijkt te slingeren. Ze blijft rennen, maar het hoofdveld is nu veel dichterbij.

Ze zullen deze kloof snel dichten en als dat eenmaal gebeurt, verwachten dat Smith ook borgtocht zal betalen.

Er is ook actie aan de kant van de mannen! Hal is verdwenen uit het hoofdpakket en de groep is in een lange rij gespannen! Mutai is daar, Gebremariam is daarboven, en Adidas Zx Flux Hombre Hall is dat niet. De aanval werd gedaan door de Ethiopische Bekana Daba, die naar voren ging en herhaaldelijk achterom keek terwijl hij het tempo opvoerde

Dat tempo was snel genoeg om Hall en een Nike Air Max Tn Womens groot aantal anderen kwijt te raken, waaronder de titelverdediger Cheruiyot. Er zijn nu zes mannen in de kopgroep - Daba, Gebremariam, Mutai, Tola.

Kim Smith wordt betrapt en ze is toegetreden tot die leidende groep vrouwen die ook zes sterk is. Nu is het vijf-sterk, en Kim Smith is verdwenen uit de hoofdgroep. Haar race wordt nu vrijwel gerund. Dire Tune is er, een voormalige winnaar, en gastheer van Kenianen. Namen om te volgen ...

De herenrace begint vorm te krijgen als ze in de buurt van 25 km zijn. Excuses voor het ontbreken van tussentijden - de website is niet verfrissend en de tv-dekking laat geen tijden zien. Maar ik kan je vertellen dat zes mannen in de kopgroep zitten: Mutai, Gebremariam, Daba zijn er.
User avatar
xiaoxiangyu
Survey Pro
 
Posts: 935
Joined: Mon May 08, 2017 11:42 pm

Return to Dig Site News

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 36 guests