Terwijl sommige

News coming from WoWDigSite and news about the website

Terwijl sommige

Postby sweet » Tue Mar 06, 2018 11:27 pm

Deze duurzaamheid strekt zich uit tot de ruige buitenzool, met agressieve uitsteeksels die deze schoenen geschikt maken voor het hanteren van los terrein, waaronder modder en sneeuw. Road Trail Run gaf deze schoenen een uitstekende beoordeling na het testen, opmerkend dat ze het vooral goed doen op steile hellingen en ruige trails met hun veelzijdige buitenzool. De rockplate in de buitenzool werd ook op prijs gesteld bij het rijden over ruw terrein.

Het TPU-exoskelet van de opnieuw ontworpen bovenste wikkels rond de gehele voorvoet zorgt voor een betere pasvorm en houdt de voorvoet op zijn plaats. Dit exoskelet strekt zich uit tot <a href="http://baidu.com/">Nike Air Max 90 Womens Blue</a> de teenbumper, wat een nadeel is omdat het zeer weinig stompbescherming biedt. De binnenzool kan ook gaan glijden als deze nat wordt, maar testers van I Run <a href="http://www.baidu.com/">2018 Adidas ZX Flux Womens</a> Far adviseren dit te lijmen als het een irritatie wordt. Gelukkig schuwt Saucony de updates niet waar nodig, dus dit kan heel goed worden verholpen in de volgende versie van de Peregrine.

Terwijl sommige lopers ontdekten dat de slechtvuur 7 enigszins klein liep, waren ze in staat om hun perfecte pasvorm te vinden en prezen ze het comfort en het lichte gevoel van de schoen. Deze Amazon-recensent vindt de goede grip op paden leuk. Een andere recensent, die eerder eigenaar was van de Peregrine 6, looft de nieuwste versie voor zijn comfort en duurzaamheid. Als u op zoek bent naar een hoogwaardige, veelzijdige sleepschoen om uw niveau van avontuur te vergroten, hoeft u niet verder te zoeken.

Als u op zoek bent naar een hoogwaardige, veelzijdige sleepschoen om uw niveau van avontuur te vergroten, hoeft u niet verder te zoeken.

Voors: <strong>Nike Air Max Zero Womens</strong> snel en responsief gevoel, verbrede teenendoos, licht genoeg om te worden gebruikt voor trailraces, halflange Everun-tussenzool voor meer comfort, duurzame <strong>Adidas Superstar Mujer Blancas</strong> buitenzool die een breed scala aan terreinen aankan
User avatar
sweet
Survey Pro
 
Posts: 1214
Joined: Mon Oct 30, 2017 4:52 am

Return to Dig Site News

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 28 guests

cron