De bovenkant van

News coming from WoWDigSite and news about the website

De bovenkant van

Postby sweet » Tue Mar 06, 2018 11:36 pm

De middenzoolupdate resulteert in een steviger gevoel maar verhoogt de duurzaamheid van de schoen. Voor degenen die in eerdere versies van de Zante zijn gerend, kan het ritme en het iets minder flexibele gevoel een beetje worden aangepast. Volgens Running Shoes Guru behoudt de Zante v3 echter nog steeds zijn comfort en vindt het de perfecte middenweg tussen demping en reactievermogen. Hoewel het zorgt voor demping, is deze schoen voor de neutrale hardloper en biedt deze niet de extra ondersteuning die nodig is voor overpronatie.

De bovenkant van de Zante v3 is opnieuw ontworpen met behulp van gemanipuleerd gaas, waardoor een betere pasvorm en meer ademend <a href="http://baidu.com/">Nike Blazer Mens</a> vermogen mogelijk is. De naadloze constructie geeft de schoen een handschoenachtige pasvorm, zodat je voet niet om je heen zal glijden. Deze oude Zante-fan prijst het ademend vermogen van de Zante v3 evenals de betaalbare prijs. Een andere recensent vindt het leuk hoe hij de weg voelt, maar blijft comfortabel opgevangen en prijst hoe licht en responsief de schoenen zijn. Opgemerkt moet worden dat de Zante v3 iets korter is dan de vorige versies, dus het kan nodig zijn om een ??halve maat groter te gaan om een ??goede pasvorm te verzekeren.

De Zante is vernoemd naar een Grieks eiland, een populaire toeristische bestemming die bekend staat om zijn ongerepte stranden. Het is een passende naam voor een schoen die ervoor zorgt dat uw voeten het gevoel krijgen dat ze op vakantie zijn, zelfs als u 200-meter-herhalingen uitspeelt of <a href="http://www.baidu.com/">Nike Air Vapormax Womens</a> kilometers verrijdt tijdens een lange trainingsrun.

Voors: lichtgewicht, voldoende demping voor lange runs, ademend bovenwerk, betaalbaar Waarom je van ze houdt: de Brooks Adrenaline GTS 17 doet zijn titel eer aan als een "go to shoe" met een snel gevoel dat niet vervaagt bij lange runs en biedt de ondersteuning voor motion control die overpronators nodig heeft.

Brooks is een van de weinige schoenenbedrijven die zich uitsluitend richt op het hardlopen, en die toewijding toont als het gaat om de kwaliteit van haar hardloopschoenen. Als je het beu bent om stabiliteitsschoenen te dragen die je het gevoel geven dat je door drijfzand waadt en je wenst dat je de gevleugelde voeten van Hermes had, dan is de Adrenaline GTS 17 misschien wel <strong>Adidas Stan Smith Hombre</strong> het antwoord dat je zoekt. We kunnen niet beloven dat ze je in een draaiende god veranderen, maar er <a href="http://www.baidu.com/">Adidas ZX 750 Homme</a> is een reden dat de "GTS" in Adrenaline GTS 17 staat voor "ga naar schoen".
User avatar
sweet
Survey Pro
 
Posts: 1214
Joined: Mon Oct 30, 2017 4:52 am

Return to Dig Site News

Who is online

Users browsing this forum: download and 7 guests

cron