deel van de stad belandden

News coming from WoWDigSite and news about the website

deel van de stad belandden

Postby lasky1994 » Wed Mar 07, 2018 1:30 am

Toen de game werd gelanceerd, werd een nep-nieuwsbericht gepubliceerd waarin werd beweerd dat een speler een van de ergste verkeersongevallen in de geschiedenis had veroorzaakt. Het duurde niet lang voordat dit werkelijkheid werd. Drie agenten hadden een gelukkige Adidas ZX Flux Femme ontsnapping toen een speler in hun geparkeerde auto reed. Gelukkig waren ze op het trottoir en waren ze ongedeerd.

Kinderverwaarlozing

Terwijl je je auto laat rennen, ontgrendeld om een ??zeldzame Pokémon te vangen, Adidas Superstar Donna Grigie is dom, je kind urenlang zonder water buiten te laten in de zomerse hitte terwijl je op zoek bent naar Pikachu is onvergeeflijk. Helaas gebeurde dit in Arizona en na de arrestatie van het paar merkte de plaatselijke sheriff hun Nike Air Max 90 Femme Fleur acties op "onbegrijpelijk".

Overrompeld

Sinds de lancering zijn er veel incidenten gemeld over mensen die in het verkeerde deel van de stad belandden, naar een plaats werden gelokt waar ze niet normaal zouden zijn en die ze zouden beroven. Er lijkt iets te zijn aan de reislust van het spel, waardoor mensen dat 'Pokéstop' in de verte zien en eroverheen lopen om de kans te krijgen wat verder te gaan.

Digitale beveiliging

Pokémon Go werd in eerste instantie gelanceerd in Australi? en Amerika en mensen uit andere landen waren wanhopig om het te spelen. Voor iPhone-gebruikers was er een oplossing die iTunes ertoe Nike Air Vapormax Dame bracht om te denken dat je telefoon was geregistreerd in de Verenigde Staten of Australi?. Voor Android-gebruikers was het echter een stuk eenvoudiger.

Dankzij side-loading konden spelers een exemplaar van de game downloaden Nike Air Max Command Womens van de VS of Australi? en deze zelf installeren - zonder de Google Play Store te omzeilen. Het enige was dat veel van deze niet-offici?le downloads waren doorzeefd met malware die duizenden telefoons infecteerde. Hackers kregen onder andere toegang tot alle contacten en berichten en de mogelijkheid om premium rate lines te bellen zonder dat de speler het wist.
User avatar
lasky1994
Survey Pro
 
Posts: 383
Joined: Wed Nov 15, 2017 3:51 am

Return to Dig Site News

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 9 guests

cron