De ontwerpers van

News coming from WoWDigSite and news about the website

De ontwerpers van

Postby sweet » Wed Mar 07, 2018 3:36 am

De Reebok Floatride Run Fast Pro is gemaakt met directe input en testen door de topsporters op Reebok's Zap Fitness Team en wil een van de lichtste en snelste racematten op de markt zijn. Ontwerpers hebben uitgebreide inspanningen geleverd om de prestaties te maximaliseren en tegelijkertijd speciale aandacht te schenken aan de eerste prioriteit van veel racers: zo licht mogelijk zijn.

tussenzool

De tussenzool is gebouwd met een dunne laag FloatRide-schuim, die is ontworpen om zowel ultralicht als zeer snel te reageren. Voor deze schoen gebruikten ontwerpers net genoeg van het schuim om demping te bieden voor kortere races op de weg terwijl ze een pittige rit onder de voeten aflegden.

zool

Om het gewicht verder <a href="http://www.baidu.com/">Nike Air Max 1 Homme</a> te minimaliseren zonder concessies te doen aan de prestaties, is de buitenzool van de schoen samengesteld uit individuele TPU-minilipjes die worden ge?njecteerd in, maar niet door, de tussenzool van de schoen. Deze uitsteeksels moeten prestatietractie cre?ren voor wegracen en voldoende duurzaamheid om ongeveer 100 mijl aan racen te kunnen verwerken.

Bovenste

De ontwerpers van Reebok wilden een bovendeel cre?ren dat comfortabel met of zonder een sok kan worden gedragen, en het uit één stuk vervaardigde gaas zou precies dat moeten doen. Het is ook zeer goed ademend door uitgebreide perforaties aan alle kanten, en de fluweelachtige tong moet ervoor zorgen dat de veters strak blijven zitten zonder blaren of ongemak te veroorzaken.

Ondanks dat het een stuk duurder is dan een gewone hardloopschoen, heeft Adidas het uiterlijk van deze schoen zo aantrekkelijk mogelijk gemaakt. Het bovenwerk is waterdicht en ademend, met mesh aan de voorkant van de voorvoet en synthetische overlays. Je voeten zullen dankbaar zijn dat ze droog en vrij van <a href="http://baidu.com/">Nike Air Vapormax Herren</a> bacteri?n zijn. Adidas <strong>Adidas Stan Smith Damen</strong> heeft iets voor elke smaak. Als je een klassieker bent, wacht je een grijs / zwarte combinatie. Als je echter meer van flitsendere en mooiere kleuren houdt, kun je opnieuw je perfecte match vinden in Kanadia 7 TR GTX.
User avatar
sweet
Survey Pro
 
Posts: 1214
Joined: Mon Oct 30, 2017 4:52 am

Return to Dig Site News

Who is online

Users browsing this forum: download and 51 guests

cron