Nike Heren schoenen Korting

News coming from WoWDigSite and news about the website

Nike Heren schoenen Korting

Postby alsdjoooo » Wed Mar 07, 2018 9:30 pm

Image

Naarmate Air Max Day Nike Heren schoenen Korting nadert, brengt Nike de Air Max Zero uit in een volledig nieuw zilverkleurenschema. Dit model heeft een bovenwerk van textiel geaccentueerd met een comfortabele bootconstructie van neopreen en licht getapete panelen. Andere elementen zijn de tonale platte katoenen veters, de zichtbare Air sole-eenheid, allemaal boven op een lichtgewicht uitgevouwen tussenzool.


Door Nike aangeduid Nike dameschoenen Nieuw als "The one before the 1." De Nike Air Max Zero was een pre-conceptontwerp voor de originele schetsen van de legendarische Nike Air Max 1. Tinker's voor dit 'voor zijn tijd'-model dateren van meer dan 30 jaar, maar pas onlangs hebben ze een echte sneaker geproduceerd. Momenteel verkrijgbaar in een zeer herkenbare door Air Max BW geïnspireerde "Perzisch-Violette" colorway, ze zijn vervaardigd met een ademend bovenwerk van textiel, voorzien van een tongloze bootconstructie, rubberen buitenzool met wafelpatroon en een zichtbare Air Max-eenheid. Je koopt dit comfortabele en historisch belangrijke model vandaag nog bij Sneakerhead.


De Air Max Zero trainers Nike schoenen hete verkoop zijn echt cool en er is een geheel wit, drievoudig wit paar dat er net zo fris uitziet als de witte sneeuw. Het is moeilijk te geloven dat de stijl al in 1985 werd ontworpen, maar pas twee jaar geleden in 2015 werd uitgebracht. Strak en licht met een bovenwerk van textiel, ik vind deze er geweldig uitzien, maar waarschijnlijk iets te vroeg in het jaar uitgebracht voor mij .

Het ziet eruit als air max zero essential een jaar dat werd gedomineerd door tonale trappen, zal ook worden afgesloten met een. Nike presenteert zijn Air Max Zero Essential in een geheel nieuwe triple black colorway. Alles op de sneaker wordt in het zwart gehouden, wat resulteert in een sterke stealth-look en -gevoel.

http://www.ddtows.com/
User avatar
alsdjoooo
New Guy
 
Posts: 3
Joined: Wed Mar 07, 2018 9:13 pm

Return to Dig Site News

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 30 guests