nike heren schoenen sale

Have a request or Suggestion for WoW Dig Site on this website then Post here or Private Message

nike heren schoenen sale

Postby dsfxhgcfh » Wed Nov 29, 2017 9:27 pm

Image

Om de 20ste verjaardag nike dames schoenen 2017 van de Air Max 97 te vieren, brengt Nike enkele van de meest geliefde colorways van dit populaire model terug. Ten eerste was het de originele Metallic Silver of Silver Bullet colorway, en de volgende is de Nike Air Max 97 Metallic Gold. Met een iconisch Nike-ontwerp dat geïnspireerd werd door de Japanse Bullet Train, heeft deze uitvoering ook een aanhoudende Metallic Gold-bovenkant, reflecterende lijnen die de schoen verdragen.

Volgend in de voetsporen nike air max grijs bruin van de recente heruitgave van de legendarische 'La Silver', is het goue tegenhangers binnenkort te volgen. Het vervangen van de gedempte grijstjes die op de OG worden gevonden met een headturning over de gouden behandeling, helpt deze release de reflecterende 3M accenten die over de zijkanten van het slanke bovenkant lopen, te beklemtonen door de ongelooflijke Bullet Train van Japan.

Zo'n gewaagd, gewaagd nike heren schoenen sale ontwerp viel het oog op vele dapper fashionista, en waar beter voor een schoen, het is een spirituele woning dan een van de meest modebewuste steden ter wereld. Aangenomen door een oneindig aantal Italiaanse subculturen, werd het flamboyante ontwerp niet aangewezen aan slechts één stijl.

Christian Tesser heeft gewerkt nike air max 97 roze blauw aan verschillende elementen: minder kleur, zichtbare technologie, metallic en reflecterende materialen, allemaal met een meer verfijnde stijl. De Japanese Bullet Train werd het voorbeeld om te volgen in het ontwerp van de schoen. De Air Max 97 was niet alleen de sleutel in de evolutie van de luchtunit, maar ook een sterke sociale repercussie.

http://www.zwartstyle.com/
User avatar
dsfxhgcfh
New Guy
 
Posts: 3
Joined: Wed Nov 29, 2017 9:11 pm

Return to Website Help / FAQ / Suggetions

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron