nike air max 1 pinnacle zwart

Have a request or Suggestion for WoW Dig Site on this website then Post here or Private Message

nike air max 1 pinnacle zwart

Postby iojydsaccq » Wed Dec 20, 2017 10:47 pm

Image

NikeLab geeft twee kleurkanalen vrij van de nike air max 1 pinnacle iced jade: zwart en wit. Deze modellen hebben een volledig leren bovenwerk en tonale veters. De zichtbare Air Unite in de tussenzool is geaccentueerd met een doorschijnende buitenzool - op de doorzichtige buitenzool is een Nike Air-hielmerk te vinden, evenals een Nike-logo.

De twee nike air max 1 pinnacle heren-releases van het pack zijn voorzien van een premium-versie. De ene is gemarkeerd met Beige terwijl de andere wordt geleverd in een Pastel Pink. De twee gebruiken een mengsel van zacht leer samen met perforaties op de teen, panelen en enkel. Daarna hebben we mesh gebruikt op de tongen, tonale veters, terwijl de tussenzool en buitenzool in off-white is uitgevoerd.

NikeLab breidt zijn premium collectie iconische Nike-schoenen uit met de release van het nike air max 1 pinnacle zwart -pakket. De nieuwste levering toont het legendarische AM1-silhouet in een subtiel beige en zacht pastelroze colorway opgebouwd uit zacht leer en gedecoreerd met geperforeerde details op de teen vamp, enkel en hiel teller. Elke schoen is afgewerkt met een mesh tong, een set tonale veters en de kenmerkende Air midsole-eenheid in een gratis gebroken witte tint.

Als een van Nike's beroemdste silhouetten heeft de nike air max 1 pinnacle damesschoen wijdverspreide aandacht en populariteit vergaard. Met de recente release van Nike's "Pinnacle" -lijn, heeft de Air Max 1 nieuwe updates gekregen in zijn constructie in de vorm van hoogwaardig leren bovenwerk. In de nieuwste toevoeging aan de NikeLab "Pinnacle" -collectie, komt de Air Max 1 terug met een schone wit leer. Enkele belangrijke hoogtepunten van deze uitgave zijn de premium leersoorten die op de bovenkant worden gebruikt en de doorschijnende buitenzolen. Omdat de schoen bedoeld was als een premium versie van het klassieke silhouet, kun je verwachten dat de kwaliteit op het punt staat.

http://www.shoesmarkbe.com/
User avatar
iojydsaccq
New Guy
 
Posts: 3
Joined: Wed Dec 20, 2017 10:23 pm

Return to Website Help / FAQ / Suggetions

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron