Adidas nmd r1 primeknit tri-colo

Have a guide or tutorial you'd like to share? Post it here

Adidas nmd r1 primeknit tri-colo

Postby heayedas23 » Wed Nov 15, 2017 10:48 pm

Adidas nmd r1 mænd black red er den perfekte kombination af sneaker funktionalitet og street style. Parret er designet i en enkel, men attraktiv farvestilling, der appellerer til både kørende entusiaster og street slid elskere alike.Boost dæmpning teknologi ombrydes omkring hver af disse propper og spænder over længden af ​​mellemsålen enhed, øge komforten for en bærer, der er på farten hele dagen.

Adidas nmd r1 primeknit tri-color models nyligt lancerede Primeknit udgaver vil fortsætte med at rulle ud i fuld kraft denne sommer, og seriens nyeste silhuet introducerer en dødbringende 'Triple Black' colorway til den populære runner. Modellens tætvævet Primeknit øverste er dekoreret med japanske skrifter i hvidt, der beskriver den low-cut runner overalt, samt en subtil design omkring hælen krave. Tonal snørebånd, en matchende hælfane og en blacked out mellemsål med matchende stik.

Adidas nmd r1 kvinder hvid holder bare hits, der kommer i efteråret med et nyt look. En ny kvinders frigørelse, skoen er udstyret med en "Rå Pink" colorway med en præmie blanding af ruskind indpakning hælen og en glitch camo mønster Primeknit krop i mørke og lys rosa. Alle de lyserøde er komplementære til de mørke marineblå bageste bumpere på sideværts og mediale sider.

Efter først at have fremvist adidas nmd r1 Core Rød / Sort silhuet tidligere sidste måned, vi nu tage en top på signaturen sneaker i en ny on-fødder ser. Konstrueret i et åndbart stretch-mesh øvre, Sportssko en pulserende rød bund med subtile hits af sort landing på signaturen Tre Striber branding, hæl badge og bageste EVA stik. Afrunding af designet er den all-hvide fuldlængdes boost-enhed, der giver en gratis tonal kontrast.

http://www.skarpepriser.com/
User avatar
heayedas23
New Guy
 
Posts: 3
Joined: Wed Nov 15, 2017 10:31 pm

Return to Guides / Tutorials

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron