Converse Jack Purcell

Have a guide or tutorial you'd like to share? Post it here

Converse Jack Purcell

Postby intend » Wed May 09, 2018 4:21 am

Image

Frustreret med Converse sko Blå Køb kvaliteten af ​​badminton fodtøj i 1935 begyndte den legendariske canadiske mester Jack Purcell at designe sin egen atletiske sko, Converse Jack Purcell Pro Obsidian lærredsko. Jack Purcells, fremstillet af et lærreds øvre med en unik gummistålehætte, der indeholder et signatur ""smil"" på tværs af ansigtet, giver et overordnet, rent skåret look, der kan prale af enkelhed.

Lanceret som Converse mænd sko nyt design badminton sko tilbage i 1930'erne, Jack Purcells er nogle af de mest ikoniske spark af hele tiden. Denne specielle signaturudgave forbedrer klassikeren med duck-canvas-and-rubber styling og up-to-date design tweaks som en tungere cap toe, et genopfundet baglogo og moderne support teknologi. Slutresultatet er en moderne, prøvet og sand stil, der holder sin egen på og uden for retten.

Hold din sko Converse sko bedste rabatter spil cool og klassisk med Jack Purcell Canvas Shoes. Disse øjeblikkeligt kølige spark har en gummi ydersål til holdbar trækkraft, stilens signatur """" smil """" på tværs af tåen og en slidstærk lærreds øvre til komfort, støtte og fleksibilitet.


Skatere har kørt JP, Converse Jack Purcell en badminton sko, der oprindeligt faldt i 1935 i årevis. CONS Skate Skateing-versionen af ​​skoen, Converse JP Pro Low Shoes, har en letvægts, åndbar lærredsoverdel, der er forstærket af dobbelt-indpakket, hævet foxing tape og tåhætte. Medial eyelets holder luften flydende, en EVA sokliner tilføjer lette dæmpning, og en vulkaniseret konstruktion giver den boardfeel du leder efter. Fleksibel, stilfuld og over 80 år i gang, har Jack Purcells meget at byde på.

http://www.rabatdksko.com/
User avatar
intend
New Guy
 
Posts: 2
Joined: Wed May 09, 2018 4:07 am

Return to Guides / Tutorials

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron