nike air max sort grøn

Download and discuss the WoW Dig Site podcast

nike air max sort grøn

Postby sdgfdxhf » Sun Nov 26, 2017 11:39 pm

Image

For at fejre 20-årsdagen for Air Max 97, nike sko mænd sale bringer Nike tilbage nogle af de mest elskede farvebaner i denne populære model. Først var det den oprindelige Metallic Silver eller Silver Bullet colorway, og næste op er Nike Air Max 97 Metallic Gold. Med et ikonisk Nike-design, der blev inspireret af det japanske Bullet Train, har denne gengivelse også en anholdende Metallic Gold øvre reflekterende linjer, der omslutter skoen.

Efterfølgende i fodsporene i den nike air max sort grøn nylige genudgivelse af den legendariske 'La Silver', er den guldmodel snart på grund af at følge. Udskiftning af de dæmpede grays fundet på OG med en headturning over guldbehandling, hjælper denne udgivelse med at understrege de reflekterende 3M accenter, der løber over siderne af den slanke øvre, inspireret af Japans utrolige Bullet Train.

Et så dristigt, dristigt design nike sko dame 2017 fik øjnene af mange en dristig fashionista, og hvor bedre for en sko at finde den åndelig hjem end en af ​​verdens mest modebevidste byer. Vedtaget af et uendeligt antal italienske subkulturer, var det flamboyante design ikke udpeget til blot en stil.

Christian Tesser arbejdede nike air max 97 grå lilla på forskellige elementer: mindre farve, synlig teknologi, metalliske og reflekterende materialer, alle med en mere sofistikeret stil. Det japanske kugletog blev det eksempel, der skulle følges i skoens design. Air Max 97 var ikke kun nøglen til luftenhedens udvikling, men det havde også en stærk social konsekvens.


http://www.typersko.com/
User avatar
sdgfdxhf
New Guy
 
Posts: 3
Joined: Sun Nov 26, 2017 10:47 pm

Return to Podcast Releases & Suggestions/Feedback

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 6 guests