Page 1 of 1

nike air zoom spiridon ultra silver

PostPosted: Mon Dec 04, 2017 9:31 pm
by btrrytrfewq
Mennesker er født til at køre, for at overleve og tilpasse sig. Og bliver de ambitiøse væsener, som vi er, vi stræber efter at være de bedste og hurtigste løbere. Den nye nike air zoom pegasus 34 herre sort kræfter, desire.Its forgænger, Pegasus 33, havde en overhånd blandt løbesko udgivet sidste år på grund af sin alsidighed og hurtig fornemmelse. Bare spørg to-tiden olympiske mester runner Mo Farah, der elsker sine Pegasus sko. Men i stedet for en ny iteration af serien, Pegasus 34 er mere som en finjustering af 33 med flere farvevarianter at vælge imellem. det er faktureret som en jack-of-all-trades sko, som kan håndtere sprints til lange afstande. Og ligesom sin navnebror, den mytiske bevingede hest, Pegasus 34 repræsenterer hastighed , styrke og skønhed.

En blanding af high-performance tech og street-stil æstetik, dette er en sko, der er lavet til at bevæge sig i takt med din livsstil, og at hente tempoet når nødt til at gøre en sneaker virkelig synge er opvarmede farver. nike air zoom spiridon ultra silver Heldigvis har den remastered Mariah dette område dækket. Dråber som denne "Pale Gray" nikker til Nike's arv; sammensætning som meget ligner en af ​​de første Flyknit Racers. Selvfølgelig tilføjer Mariah sit eget twist og bygger på den sort og hvide binære med et skyggefuldt baggrund.

Kombinere æstetiske af den innovative Flyknit racer med DNA af den klassiske Air Mariah, Nike foreliggende en ny runner, der blander begge sko sammen seamlessly.We've set den vævede fiber påføres en markering af ikoner fra bagkatalog siden Flyknit starten i 2012, især Air Max 1 og Air force 1 i de senere år, men vintage løbere har ikke rigtig haft et kig på indtil nu. Denne seneste udgivelse trækker inspiration fra 1981 s letvægts runner, nike air zoom mariah flyknit racer multicolor tager strømlinet profil original og opdaterer den til den moderne dag. En fuld flyknit øvre er blevet tilføjet til den øverste på samme måde som 2012 Flyknit Racer, og en ekstra hæl tæller er inkluderet for ekstra støtte bagtil

Den mytiske nike air zoom vomero 12 dame hvid er blevet revisited i tre nye farver. Det er en sand hyldest til 90s.All tre hvile på en hvid mellemsål og er sammensat af en farvet Skærmens og en whithe øverste. Altid til stede på sidepanelet, de vigtigste swoosh og mini swoosh på tå boksen.

http://www.nyekollektion.com/