adidas Dame sale 2018

Download and discuss the WoW Dig Site podcast

adidas Dame sale 2018

Postby xcffrtgyg » Tue Jan 30, 2018 2:05 am

Image

Adidas Campus adidas Sko er en af ​​de tidløse silhuetter, der fungerer perfekt i flere materialer og farver. Født til basketballbanerne i begyndelsen af ​​70'erne blev adidas campus oprindeligt opkaldt ""turneringen"".


I slutningen adidas Mænd Sko af ​​90'erne trådte de ind på markedet igen, denne gang som Campus II, en opdateret og mere omfangsrig silhuet, der var bestemt til at være en favorit af skate-samfundet. I 2007 udgav adidas igen sin 80'ers version, der rettede sig mod livsstilssegmentet, og indtil sidste år blev der ikke foretaget nogen ændringer. Med utallige farveveje gennem utallige årstider, fik Campus sin plads som en af ​​adidas mest genkendelige modeller.

Adidas Campus adidas Dame sale 2018 kommer i dag friskere end nogensinde, og er klar til at forblive en favorit blandt folkemængderne. Denne opdaterede version af 2017 er en perfekt blanding af Campus 80'erne og Campus II, blød suede øvre, klumpet gummisål forenet, Campus branding på siden og de klassiske signatur adidas tre-striber. Lyder godt?


Adidas Originals Adidas Campus Sølv udgiver Campus Pack bestående af to helt nye makeup - Lilac/Cream and Navy/Cream. Lilac/Cream-modellen har en læderoverflade, mens Navy/Cream-modellen udføres i en nubuck-overdel. Begge modeller har en læderforing, der giver en avanceret følelse, mens de razor-kantede 3-Stripes, Campus branding på sidepanelet, tonalblonde bomuldssnip og hæltræk sikrer ekstra stil. Til sidst sidder disse modeller oven på en behagelig gummi mellemsål og en stilfuld sildben ydersål. Hvis du vil opgradere din adidas kollektion med en tidløs 80s klassiker, kan adidas Campus være lige hvad du leder efter.

http://www.nyhedersko.com/
User avatar
xcffrtgyg
New Guy
 
Posts: 2
Joined: Tue Jan 30, 2018 1:59 am

Return to Podcast Releases & Suggestions/Feedback

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron