Nike skor Bästa pris

Download and discuss the WoW Dig Site podcast

Nike skor Bästa pris

Postby alsdjoooo » Wed Mar 07, 2018 9:35 pm

Image

När Air Max Day Nike skor Bästa pris närmar sig, släpper Nike Air Max Zero ut i ett helt nytt Silver-färgschema. Denna modell har en textil övre accent med en bekväm neopren bootie konstruktion och lätta tejp paneler. Andra element inkluderar tonala plana bomullspetsar, den synliga luftsulaenheten, allt på toppen av en lättskalig mellansula.


Hänvisat till Nike skor primeknit av Nike som "The one before the 1." Nike Air Max Zero var en förekonceptdesign för den legendariska Nike Air Max 1. Tinkers ursprungliga skisser för denna "före dess tid" -modell som går tillbaka över 30 år, men bara nyligen har de producerat en verklig sneaker. Finns för närvarande i en väldigt igenkännlig Air Max BW-inspirerad "Persian Violet" -färg, är de konstruerade med en andningsbar textilövre, med en tunga bootie-konstruktion, gummisula med vaffelmönster och en synlig Air Max-enhet. Du köper denna bekväma och historiskt signifikanta modell på Sneakerhead idag.


hans Air Max Zero-tränare Nike kvinnor skor är riktigt coola, och det finns ett helt vitt, trippelt vitt par som ser så skarpt ut som den vita snön. Det är svårt att tro att stilen var designad långt tillbaka 1985 men först släpptes först för två år sedan 2015. Snygg och lätt med en textil övre, jag tycker att de ser riktigt bra ut, men släppte förmodligen lite för tidigt på året för mig .

Det ser ut som air max zero premium ett år som dominerades av tonal sparkar, kommer också att stängas med en. Nike presenterar Air Max Zero Essential i en helt ny trippel svart färgväg. Allt på sneakerna hålls i svart, vilket resulterar i ett starkt litet utseende och känsla.

http://www.guldrea.com/
User avatar
alsdjoooo
New Guy
 
Posts: 3
Joined: Wed Mar 07, 2018 9:13 pm

Return to Podcast Releases & Suggestions/Feedback

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests