nike air max 90 flyknit infrared

Feeling the pain from a grind? Think you have a cure to some Archaeology agony? Post about it here

nike air max 90 flyknit infrared

Postby gopihdhlsax » Sun Dec 24, 2017 10:34 pm

Image

De nike air max 90 flyknit multicolor kopen zal deze week lid worden van de Flyknit-familie, want we zien het debuut van de langverwachte Air Max 90 Ultra 2.0 Flyknit. Er zullen een handvol kleurstellingen beschikbaar komen deze week, maar degene die we het meest verwachten is het OG Infrarood-paar dat we hieronder zien. Deze Air Max 90 heeft een bovenwerk van Flyknit uitgevoerd in grijs en wit met zwart en infraroodaccenten in de hele schoen.

In overeenstemming met het op de jaren 90 geïnspireerde thema van de sneaker, wordt de Air Max 90 Flyknit Ultra 2.0 verwacht in twee kleurstellingen te komen, geruimd uit de originele stijlen van de nike air max 90 flyknit dames zwart. Er is een "White / Wolf Gray-Bright Crimson", die doet denken aan de bepalende "Infrarood" colorway van de sneaker, samen met een "White / Concord-Laser Pink" -variatie, die een van de populairste Air Max 90-dameskleuren emuleert.

Met Nike Flyknit in het bovenste deel combineert het stretch-, ondersteunings- en ademingsgebieden waar je ze het meest nodig hebt voor een ultracomfortabele pasvorm. Deze nike air max 90 flyknit infrared rijdt bovenop een Ultra 2.0 tussenzool met schuim met dubbele dichtheid voor zachte demping en ondersteuning. Een semi-doorschijnende buitenzool zorgt voor een leuke touch van het ontwerp.

Na de nike air max 90 flyknit oreo de "Cool Gray" -behandeling te hebben gegeven, heeft Nike onlangs een in de zomer voorhanden zijnde "White / Red" colorway van de bijgewerkte klassieker uitgebracht. Deze keer rond de ultralichte sneaker beschikt hij over een zuiver wit Flyknit-bovenwerk, bijpassende Ultra 2.0-middenzool en een felrood spatbord. Nike Swoosh-branding aan de zijkanten, tong, inlegzolen en buitenzool rond het ontwerp van de schoen.

http://www.shoesmarkbe.com/
User avatar
gopihdhlsax
New Guy
 
Posts: 3
Joined: Sun Dec 24, 2017 9:21 pm

Return to Diggin Woes

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests